ТД Бойчак

Веб-сайт: Не указано
Телефон: 067266083
Контактное лицо: Кашуба Оксана

ТОРГОВИЙ ДІМ «БОЙЧАК» — один з провідних дистриб’юторів України.
Територія покриття компанії — Західна, Центральна Україна та Польща.

Компанія співпрацює на ексклюзивних правах дистриб’юції з компанією «BІSCОTTI» та є власна торгова марка «TONIYA», окрім кондитерської групи товару ТД «Бойчак» пропонує нашим клієнтам також товари бакалійної групи товарів.

Ціллю компанії є кількісна та якісна дистриб’юція. А основою для досягнення найкращих результатів є приділення багато уваги своєму персоналу, піклування про нього. Наша компанія підходить тим людям, котрі не бояться перешкод, не лякаються великого об'єму роботи і шукають можливості задля досягнення цілі в майбутньому. Людям, котрі не шукають відмовок «чому НІ», а «встають» і працюють, котрі хочуть самостійності та прагнуть не зупинятись на досягнутому. Проводячи тренінги та семінари, ми допомагаємо нашому персоналу досягнути максимальних висот та досягнути цілі.

Цінність нашої компанії — Уміння швидко виконувати завдання та досягати запланованих результатів, постійний розвиток та мультизадачність.

Вимога до потенційного працівника єдина — це бажання працювати та самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, здатність до навчання. У нашій компанії вантажник може стати експедитором або торговим представником, або ж використати здобуті знання та відкрити власну справу та для цього потрібно докласти багато зусиль, наполегливості та досягнути відповідного результату.

Пройшовши шлях по кар'єрній драбині: від рядового працівника (вантажника, експедитора) чи до керівника команди Ви відчуєте себе справжнім фахівцем і не боятиметесь жодних перешкод.

Перевага працевлаштування у ТД «Бойчак» — компанія знаходиться на етапі розвитку. На відміну від інших компанії — де система роботи «відшліфована», де неможливо внести корективи тому, що вони вносяться лише з подачі центрального офісу, то нашій команді Ви зможете брати учать у відповідних бізнес-процесах компанії та самі собі зможете побудувати роботу під наглядом керівника. Ви матимете вектор — по якому можна рухатись — розвиватись і працювати — «школа бізнесу для новачків».

Вакансии компании

Последние вакансии