Добавлено
10.10.2016

Оксана Гажала

Начальник відділу документообороту
Зарплата от 10000 грн./мес.
полная занятость

Возраст:   37 лет
Интересуют вакансии в городах:   Киев
Контактная информация
Для просмотра контактной информации вы должны авторизироваться как работодатель
Дополнительная информация
Гажала Оксана
Начальник відділу документообігу, канцелярії, корпоративний секретар, от 10000
Опыт работы
Начальник канцелярії
с 08.2012 по наст. время (4 года 2 месяца)
АБ "КЛІРИНГОВИЙ ДІМ" (банківська діяльність)
Повний цикл правового та інформаційного супроводу роботи Наглядової Ради та Правління банку: формування планів засідань, порядку денного, протоколювання засідань Правління, Наглядової Ради, узгодження/підписання протоколів доведення до Членів Правління та виконавців, ведення контролю за виконанням рішень. Ведення протоколів Дисциплінарного, Кредитного,Тарифного комітетів, узгодження, підписання та доведення до виконавців, організація контролю за виконанням рішень.
Підготовка/редагування та підписання наказів та розпоряджень Голови Правління, розпоряджень Заступників Голови Правління, доведення до виконавців та відповідальних підрозділів банку, організація системи перевірки та контролю організаційно-розпорядчих документів, що видаються в банку.
Організація роботи канцелярії, написання та впровадження нормативної бази, що регулює систему діловодства банку (Положення про відділ, Положення про порядок погодження внутрішніх нормативних та організаційно-розпорядчих документів, Інструкція з діловодства банку).
Робота з поштою НБУ.
Організація повного циклу документообороту, реєстрація вхідної/вихідної документації, наказів, розпоряджень, організація роботи архіву, відправки пошти, (Укрпошта, спецзв’язок,кур’єрські служби), організація підписки періодичної преси для підрозділів банку, складання бюджету підрозділу.
Начальник канцелярії
с 05.2011 по 08.2012 (1 год 3 месяца)
ПАТ "Промінвестбанк" (Банківська)
організація роботи канцелярії в підпорядкуванні 2 особи оформлення та редагування наказів, розпоряджень, листів за підписом Голови Правління. Первинний розгляд вхідної кореспонденції, ведення електронної бази вхідної/вихідної кореспонденції, наказів, розпоряджень. Доведення організаційно-розпорядчих документів до відповідальних підрозділів банку, контроль за виконанням документів, робота з поштою НБУ.
Повний цикл правового та інформаційного супроводу роботи Правління банку : формування планів засідань, порядку денного, протоколювання засідань Правління, , узгодження/підписання протоколів доведення до Членів Правління та виконавців, ведення контролю за виконанням рішень.
Методист вищої категорії, завідуюча сектором управління навчальних закладів.
с 09.2009 по 05.2011 (1 год 8 месяцев)
Інститут інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки (освіта)
Посадові обов’язки: методичне супроводження процесу впровадження інноваційних технологій в систему освіти,написання методичних рекомендацій для працівників загальноосвітніх навчальних закладів
Методист, викладач кафедри управління персоналом
с 02.2006 по 09.2009 (3 года 7 месяцев)
Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів (освіта)
організація підвищення кваліфікації директорів шкіл та заступників директорів шкіл та заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи (проведення курсів підвищення кваліфікації, написання навчальних програм, планів для підвищення кваліфікації), викладацька діяльність у сфері управління персоналом теми лекцій : «Управлінська культура керівника навчального закладу», «Педагогічна культура», «Корпоративна культура», «Психологічний мікроклімат в колективі».
Вчитель історії і права, заступник директора з виховної роботи
с 08.2002 по 02.2006 (3 года 6 месяцев)
Гайворонська ЗОШ І-ІІІ ст (освіта)
Образование
Высшее
с 09.1997 по 06.2002
НПУ ім. Драгоманова, історичний факультет, Київ.
.
Дополнительное образование
1. 2012 рік – тренінг «Ефективне управління персоналом» в Центрі розвитку, навчання і мотивації персоналу АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ». (2012)
Семінар «Ведення діловодства в установах, організаціях. (2012)
Курс навчання «Управління персоналом» для викладачів менеджменту, захистила роботу на тему: «Психологічний мікроклімат в колекти (2 місяці 2008 рік)
Профессиональные навыки
Навыки работы с компьютером
впевнений користувач ПК, Інтернет, Offise, Excel, Outlook Total Commander.
Знание языков
Українська, російська — эксперт

Резюме, которые, возможно вас заинтересуют