Добавлено
19.10.2018

Сергій Купрієнко

DJ, ді-джей, звукорежисер, світлорежисер
Зарплата от 3500 грн./мес.
полная занятость, неполная занятость

Возраст:   57 лет
Интересуют вакансии в городах:   Львов
Контактная информация
Для просмотра контактной информации вы должны авторизироваться как работодатель
Опыт работы
DJ, ді-джей, звукорежисер, світлорежисер
февраль 1984 – август 2015
ПП “Корпорація Свят”, шоу бізнес
DJ Сергій Купрієнко - ді джей елітного класу, котрий створює динамічне, веселе, стильне, незабутнє свято, масу феєричних емоцій та позитивних вражень, У музичній танцювальній програмі тільки перевірені супер-хіти усіх часів та народів, Враховуються музичні смаки усіх вікових категорій ваших гостей. Професійно, комфортно, легко, і найголовніше по справжньому весело! Більше 5000 проведених весіль, корпоративів, випускних вечорів, ювілеїв та інших святкових заходів.
Образование
Высшее
август 1981 – июнь 1987
Львівський університет ім. І.Франка,, факультет журналістики, Львів
Дополнительная информация
Робота в якості ведучого програм та ді-джея на радіо «Львівська хвиля», «Радіо Люкс», «Радіо Незалежність», «Радіо Ініціатива» «Авто ФМ » та «Star FM». Досвід роботи в якості Disc Jockey у клубах «Романтик», «Данко», «Меридіан» та VIP-DJ у нічних клубах "Мі-100»", "Галактика", "Міленіум", "Занзібар" резидент та promo-DJ у нічних клубах "Сафарі", "Метро", "Sankoff", "Антураж", "Пікасо", "Рафінад", "Лемберг", "Феномен", "Шоколад", "Культ", "Тортуга", "Спліт", "Папілон", "Степ", "Континент", "Лірой"
Видеопрезентация

Резюме, которые, возможно вас заинтересуют

Искать другие резюме в городах: Львов Искать резюме в разделах: Шоу-бизнес, артисты, музыка Услуги, cфера обслуживания Другие сферы деятельности