Лінгвістичний Центр®

Веб-сайт: http://www.lcglobalgroup.com/
Телефон: 2754843
Контактное лицо: Алла Сковронська

Основним видом діяльності Лінгвістичного Центру® є надання послуг з перекладу та локалізації.

Працюємо на ринку перекладів з 1997 р.
Система управління якістю сертифікована згідно зі стандартом ISO 9001:2001 у галузі письмового та усного перекладу.
Фіналіст Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України - 2004» (Номінація: Послуги з письмового / усного перекладу).
Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України - 2005» (Номінація: Послуги з перекладу та локалізації).

ПЕРЕМОЖЦІ Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України - 2006-2007» (Номінація: Послуги з перекладу та локалізації)

ТІЛЬКИ У ЛІНГВІСТИЧНОМУ ЦЕНТРІ

Технологічний процес перекладу з ретельним контролем якості відповідно до світових стандартів оптимальне співвідношення ціна/якість завдяки компетентності та фаховості перекладачів, редакторів та менеджерів найсучаснішим технологіям індивідуальному підходу до кожного замовлення.

Великий досвід, технічні можливості, кваліфіковані співробітники - все це дозволяє нам запропонувати Вам варіанти вирішення практично всіх перекладацьких проблем.

ПОСЛУГИ

Письмовий переклад спеціалізованих текстів різного рівня складності найрізноманітнішої тематики (фінансової, технічної, юридичної документації, наукової та художньої літератури, ділової та особистої кореспонденції);
Усний синхронний або послідовний переклад на переговорах, виставках, конференціях та інших заходах різного рівня (в тому числі з наданням професійного конференц-устаткування);
Локалізація програмного забезпечення та веб-сторінок, перекладацька підтримка вмісту веб-сторінок та оновлень програмного забезпечення;
Переклад аудіо- і відео-матеріалів;
Сприяння у нотаріальному засвідченні перекладених документів, здійсненні легалізації та проставленні апостилю;
Верстка, дизайн, додрукарська підготовка та тиражування перекладеного матеріалу
За роки роботи Лінгвістичний Центр® завоював довіру багатьох транснаціональних корпорацій, потужних підприємств, компаній та державних установ.

Вакансии компании

Последние вакансии