Добавлено
15.08.2013

Наталья Шостак

Инженер
Зарплата от 3000 грн./мес.
полная занятость

Возраст:   23 года
Интересуют вакансии в городах:   Сумы
Контактная информация
Для просмотра контактной информации вы должны авторизироваться как работодатель
Дополнительная информация
Мета: цікава високооплачувана робота, близька до отриманих у Вузах спеціальностей, з перспективою особового, професійного і кар'єрного росту.

Освіта: 2004-2008 pp. - Охтирський коледж Сумського національного аграрного університету, відділення «Експлуатації систем газопостачання». За досягнуті успіхи у навчанні, участі у науково-дослідницькій та громадській роботі була нагороджена «Дипломом стипендіата голови обласної державної адміністрації», була учасником IX зльоту іменних стипендіатів «Лідери АПК XXI століття» у м. Вінниця. Отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
2008-2011 pp. - Харківська національна академія міського господарства, факультет «Інженерної екології міст», спеціальність «Теплогазопостачання і вентиляція». Під час навчання брала участь в Міжнародному науково-практичному семінарі на тему: «Шляхи підвищення техногенної безпеки систем інженерних комунікацій».
2010 р. - отримала диплом бакалавра з відзнакою за напрямком підготовки «Будівництво», та здобула кваліфікацію бакалавра будівництва.
2011 р. - отримала диплом з відзнакою та здобула кваліфікацію магістра з теплогазопостачання і вентиляції.

Кваліфікаційний рівень: Магістр теплогазопостачання і вентиляції
Досвід роботи: 23.08.2011 - технік виробничо-технічного відділу в Охтирському УЕГГ ПАТ «Сумигаз»
з 11.02.2013 – інженер з впровадження проектів в Охтирському УЕГГ ПАТ «Сумигаз»
Сфера діяльності: виготовлення ескізів, внесення змін до проектної документації, виготовлення нових проектів, робота з архівними даними, прийом, консультація абонентів, виконання розрахунків та оформлення виконавчої документації
Додаткова інформація: Упевнений користувач ПК (Windows ХР Prof, Microsoft Office 2003,2007,2010, Photoshop CS, AutoCAD). ПК в особистому користуванні.
Володіння російським, українським (вільне, будь-яка тематика), англійським (базовий рівень) мовами.
Досвід роботи з офісною технікою: професійний копир, принтер, сканер. Маю «Свідоцтво про здобуття робітничої кваліфікації» за професією «Оператора комп'ютерного набору», а також «Свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації слюсаря по експлуатації і ремонту газового обладнання III (третього) розряду».

Особисті якості: Працелюбна, легко навчаюсь, комунікабельна, дипломатична. Відповідально відношусь до виконання поставлених завдань. Маю аналітичні і організаторські здібності, легко адаптуюсь в колективі. Можу добре орієнтуватись в стресових ситуаціях, приймати рішення і нести за них відповідальність. Вважаю себе відповідальною, порядною, оптимістичною людиною.

Сімейний стан: Незаміжня
Дата складання резюме: 12.08.2013

Последние резюме