Добавлено
30.03.2015

Анна Кривоненкова

Начальник отдела/ заместитель начальника
Зарплата от 1 грн./мес.
полная занятость

Возраст:   31 год
Интересуют вакансии в городах:   Киев
Контактная информация
Для просмотра контактной информации вы должны авторизироваться как работодатель
Опыт работы
Начальник відділення
февраль 2014 – сентябрь 2014
АТ «УКРСИББАНК», Фінанси
Контроль працівників відділення щодо дотримання ними вимог чинного законодавства України, нормативно-правових актів НБУ, актів внутрішнього регулювання Банку. Залучення юридичних та фізичних осіб до відділення банку, залучення клієнтів юридичних осіб на приймання платежів та ЗКП. Забезпечення схронності цінностей у відділенні , дотримання правил здійснення касових операцій всіх працівників відділення. Здійснення контролю за працівниками відділення, щодо якості обслуговування клієнтів.
Виконання планових показників відділення.

Начальник Солом’янського відділення категорії «А»
декабрь 2012 – сентябрь 2013
АБ «Укргазбанк», Фінанси
Збільшення клієнтської бази та дохідності відділення по всім показникам, виконування планів та коефіцієнтів ефективності відділення щомісячно до рівня 1,9 -2. Залучення агентів до банку, автосалонами, брокерськими агентствами, забудовниками та ін. Виконання поточних обов’язків начальника відділення.

Заступник начальника Солом’янського відділення категорії «А»
декабрь 2011 – декабрь 2012
АБ «Укргазбанк» , Фінанси
здійснення поточне керівництво підпорядкованими співробітниками відділення; виконування запланованої діяльності відділення, організація якісного обслуговування клієнтів, організація і координація кваліфікованого та якісного обслуговування клієнтів відділення, розгляд заяв та скарг клієнтів, які стосуються роботи відділення прийняття по ним оперативних рішень, розподіл обов’язків між працівниками відділення і контроль за ії виконанням, контроль за правильністю проведення банківських та інших операцій, які використовують працівники відділення, участь у нарадах, засіданнях Банку з питань діяльності відділення, надання пропозицій начальнику відділення, Директору Київської Дирекції змін у нормативній документації, закриття та відкриття сховища банку.

Заступник начальника відділення№1 з корпоративного бізнесу Київської Дирекції
июнь 2011 – октябрь 2011
ПАТ «БАНК ПЕРШИЙ» , Фінанси

Головний економіст відділення
апрель 2011 – июнь 2011
ПАТ КБ «Фінансова Ініціатива» , Фінанси
Продаж корпоративним клієнтам банку банківські продукти та послуги які пропонуються клієнтам відділення. Залучення клієнтів на обслуговування за стандартними банківським продуктами. Здійснення бухгалтерського обліку операцій відділення. Контроль змін до діючих нормативних документів з метою їх подальшого використання в роботі.

Бухгалтер відділення при головному офісі
июнь 2010 – апрель 2011
ПАТ «БАНК КІПРУ» , Фінанси
Відкриття поточних рахунків юридичних осіб, неризидентів-інвесторів, резидентів, відкриття та обслуговування зарплатних проектів юридичних осіб, відкриття поточних та депозитних рахунків фізичних осіб, супроводження депозитарних комірок.

Головний економіст відділення
декабрь 2007 – июнь 2010
АБ „Укргазпромбанк” , Фінанси
Консультування клієнтів з питань проведення операцій, що виконуються відділенням. Ведення переговорів та надання консультацій клієнтам щодо кредитування, відкриття поточних та депозитних рахунків. Забезпечення контролю за відкриттям, закриттям вкладних (депозитних) рахунків клієнтів, оформленням та реєстрацією договорів банківського вкладу в національній та іноземній валютах. Забезпечення контролю за веденням договорів банківського вкладу, в тому числі нарахуванням та сплатою відсотків згідно з умовами договору. Забезпечення обслуговування клієнтів засобами системи “Клієнт-Банк”. Забезпечення здійснення валютного контролю за зовнішньоекономічними операціями клієнтів згідно з вимогами чинного законодавства та внутрішніх нормативних документів Банку. Забезпечення здійснення грошових переказів засобами платіжних систем без відкриття рахунків згідно з вимогами відповідних платіжних систем на внутрішніх нормативних документів Банку. Здійснення контролю за своєчасним перерахуванням податків і інших обов`язкових платежів за операціями клієнтів відділення. Відкриття/закриття операційного дня відділення.

Провідний фахівець з операційної діяльності середнього та малого бізнесу
декабрь 2004 – декабрь 2007
АБ „УкрСиббанк” , Фінанси
Прийом депозитів від фізичних осіб , нарахування відсотків по депозитним вкладам , формування документів на виплату нарахованих відсотків і суми вклада. Оформлення документів по касовим операціям , оформлення документів по закритію каси відділення. Валютообмінні операції.Виплата переказів , по системі Вестерн Юніон,Юністрім, Контакт, дорожні чеки , пластикові картки , оформлення овердрафту на пластикові картки і т.д. Відкриття і обслуговування рахунків юридичних осіб, консультація клієнтів по питанням корпоративного бізнесу. Оформлення корпоративних карток , обслуговування зарплатних карточних проектів.Знання внутрибанківських нормативних документів по кредитуванню клієнтів СМБ , консультація клієнтів по кредитним
Образование
Высшее
сентябрь 2000 – август 2005
КНЕУ, Бухгалтер и аудит, Киев
Дополнительная информация
Логічне мислення, вміння аргументувати власну позицію та думку. Досвід роботи у великому колективі, уміння об’єднувати співробітників в команду однодумців. Цілеспрямованість, пунктуальність, швидке навчання новому, ввічливість.

Мова: українська – рідна , російська – вільно, англійська – базова.
ПК: Windows.Word. Excel. RS-bank. Metacarta. Loans.Western Union. Sap for banking, Б2, SR_bank, Ліга закон, Skroodge та ін.
Водійські права категорії «В»

Резюме, которые, возможно вас заинтересуют

Искать другие резюме в городах: Киев Искать резюме в разделах: Руководители, управляющие, нач.отделов Другие сферы деятельности