Добавлено
05.09.2013

Володимир Семирко

Юрист, взыскание задолжености
Зарплата от 3000 грн./мес.
полная занятость

Возраст:   31 год
Интересуют вакансии в городах:   Тернополь
Контактная информация
Для просмотра контактной информации вы должны авторизироваться как работодатель
Дополнительная информация
Освіта
2002-2004р. навчання в Київському університеті туризму, економіки і права, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
1999-2002 р. навчання в Галицькому коледжі м. Тернополя, де отримав диплом молодшого спеціаліста з відзнакою та здобув кваліфікацію юриста за спеціальністю «Правознавство».

Досвід роботи
10.2012р. – по сьогоднішній день – помічник адвоката.

Основні обов'язки: аналіз та підготовка господарських договорів, юридичний супровід процесу їх укладення та виконання, надання консультаційної юридичної допомоги фізичним та юридичним особам, представництво їх інтересів в судах, інших органах державної влади та місцевого самоврядування.

06.2010 – 06.2012p. – Служба безпеки Тернопільської філії Публічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк». Перебував на посадах менеджера, спеціаліста примусового стягнення заборгованості, заступника керівника Департаменту по взаємодії з ДВС та правоохоронними органами.

Основні обов'язки: здійснення контролю за своєчасним отриманням рішень судів та інших органів по стягненню заборгованості по кредитним договорам; взаємодія із державною виконавчою службою щодо виконання рішень судів; підготовка та доповідь по результатах роботи Департаменту безпеки РП на оперативних, селекторних та інших нарадах служби безпеки ГО, контроль за погашенням проблемної заборгованості; робота безпосередньо із боржниками - вжиття заходів по розшуку майна та боржника; виявлення шахрайських схем в сфері споживчого кредитування, проведення службових розслідувань; здійснення контролю за вилученням автотранспорту та іншого майна по проблемним кредитам; пред’явлення виконавчих документів до виконання у органи держаної виконавчої служби.

02.2010 – 05.2011р. – представник Ліквідатора Акціонерного банку «Банк регіонального розвитку» в Тернопільській області.
Основні обов'язки: ведення претензійно-позовної роботи; виявлення та реалізація майна, яке належить позичальникам, поручителям в рахунок погашення заборгованості по кредитним договорам; пред’явлення виконавчих документів до виконання у органи держаної виконавчої служби; повний супровід виконавчого провадження у державній виконавчій службі при виконанні рішень судів щодо стягнення заборгованості в користь банку.

10.2009 – 02.2010 – керівник служби безпеки – юрисконсульт у Тернопільському відділенні №4 Акціонерного банку «Банк регіонального розвитку».
Основні обов'язки: ведення претензійно-позовної роботи; в цілях забезпечення позову і відшкодування шкоди проведення заходів по встановленні майна, яке належить позичальникам, накладення на нього арештів шляхом отримання у судах відповідних ухвал про накладення арешту на все рухоме та не рухоме майно; здійснення контролю за своєчасним отриманням рішень судів та інших органів по стягненню заборгованості по кредитним договорам; взаємодія із державною виконавчою службою щодо виконання рішень судів.

03.2003 – 02.2006р. – Державна виконавча служба Тернопільського міського управління юстиції. Посада – головний державний виконавець.
Основні обов'язки: здійснення необхідних заходів для своєчасного і в повному обсязі виконання рішення, зазначеного в документі на примусове виконання рішення у спосіб та в порядку, встановленому виконавчим документом і чинним законодавством України; надання сторонам виконавчого провадження та їх представникам можливість знайомитися з матеріалами виконавчого провадження; розгляд заяв сторін та інших учасників виконавчого провадження і їхні клопотання; роз'яснення сторонам виконавчого провадження їхні права і обов'язки.

Інші навики
• Володію персональним комп'ютером, навиками роботи в мережі інтернет, з пошуковими системами та сучасними законодавчими базами;
• Вільно володію українською та російською мовами, додатково англійською;
• Права водія категорії В,С ( стаж 11 років).

Особисті якості
• Відповідально ставлюсь до дорученої роботи;
• Вмію розподіляти обов’язки та контролювати їх виконання;
• Комунікабельний, порядний, чесний;
• Володію навиками працювати самостійно, а також як член команди.

Последние резюме